dilluns, 1 d’octubre del 2012

Tallers de JOCS a MALGRAT "Destruïm la muralla" i "recull de jocs"


El divendres 5 d'octubre a les 17:30h ens trobarem a l'Ateneu El Rovell de Malgrat de Mar, per jugar i aprendre de la mà de "El Bagul dels Jocs"

Entrada lliure i gratuïta. Per a nens i nenes fins a 6 anys



DESTRUÏM LA MURALLA

Un taller de relaxació per a nens a partir de 2 anys, on, mitjançant una activitat de construcció i explosió d’energia ensenyem als nens a relaxar-se. Tot fent servir elements del dia a dia. 

RECULL DE JOCS

Pels més petits, fins a 2 anys, hi haurà tot un recull de jocs divertidíssims.


Voleu venir i veure com funciona? La diversió està assegurada.



Les talleristes: 

El Bagul dels Jocs ens diu: 


“Al segle XXI els pares dediquem més temps i som diferents pel que fa a la infància però encara tenim molt per aprendre. Per exemple, a diferència del que alguns poguéssim creure, per al nen no existeix gran diferència entre jugar i aprendre.
Durant els seus primers anys el joc serà el mitjà a través del quin desenvoluparà processos tan importants com el llenguatge, la sociabilitat o el desenvolupament  psicomotor, intel·lectual i emocional.
Volem descobrir la importància del joc com a impulsor de l’aprenentatge però també recordar que el joc ha de ser sempre divertit i estimulant, d’una altra manera deixaria de ser un joc.”


Si voleu saber més sobre elles (Natàlia, Zenaida i Mònica) seguiu-les al seu bloc: http://elbaguldelsjocs.wordpress.com i al facebook El bagul dels Jocs











1 comentari: