I CONCURS FOTOGRÀFIC SMLM 2012 (català)


L’associació CALMA, grup de suport a l’alletament matern (de Blanes, Anglès, Tossa i Malgrat ), convoca el primer concurs fotogràfic de lactància materna amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna 2012, que se celebra de l'1 al 7 d'octubre, amb el lema "Comprenent el passat. Planificant el futur".

L’objectiu del concurs és promoure la lactància materna i normalitzar la imatge de la dona alletant en els diversos àmbits de la vida (a casa, al carrer, a la platja....)


BASES DEL CONCURS

TEMA:

-          Fotografies relacionades amb la lactància materna

CONDICIONS:

-          Podrà participar-hi tothom qui ho vulgui i sigui major de 18 anys. Els participants es responsabilitzaran de possibles reclamacions per drets d’imatge de tercers.
-          Les fotografies s’enviaran en paper fotogràfic en tamany 20x30 en blanc i negre o color, en un sobre sense arrugar. Es permeten retocs bàsics de llum, color, contrast...( No cal que siguin fotografies actuals, poden ser d'anys enrere )
-          No contindran marques o dades identificatives ni a la imatge ni al revers.
-          Caldrà adjuntar les dades següents en un sobre tancat, dintre del sobre amb les fotografies: nom complet del concursant, títol de la fotografia (si el té), adreça, telèfon de contacte i correu electrònic.
-          Cada participant podrà presentar un màxim de 4 fotografies . Cada fotografia optarà a tots els premi, però cap autor o autora podrà obtenir més d’un premi.
-          S’avisarà personalment, amb antelació als guanyadors.
-          Cap membre del jurat, ni de l’associació, ni familiars poden optar als premis.
TERMINI DE PRESENTACIÓ I ENTREGA:
-          Les fotografies s’entregaran de l’1 de maig al 15 d’agost de 2012. (Entregades a mà o amb mata-segells de correu amb data límit 15 d'agost)
JURAT:
-          El Jurat estarà format per Paco Membrives (fotògraf), Carles Romaní (fotògraf), Mònica Pera (dissenyadora gràfica) i Mayte Olmo (assessora de lactància de CALMA). El nomenament del jurat es farà públic al blog calmablanes.blogspot.com.es i via facebook (Calma Blanes), una vegada finalitzat el termini de presentació dels treballs.
-          La decisió del jurat serà inapel·lable.
PREMIS:
1R.PREMI valorat en 400€
2N.PREMI valorat en 300€
3R. PREMI valorat en 125€
I molts premis més !!

-     En cas de no poder recollir el premi, l’associació CALMA es compromet a guardar-lo fins que pugui ser recollit.
-    L’entrega de premis es realitzarà dissabte 6 d’octubre de 2012 a la Biblioteca Comarcal de Blanes, on romandran exposades les fotografies durant una setmana. Posteriorment seguiran en exposició itinerant, durant els mesos d’octubre i novembre,  a la Biblioteca i al Casal Cívic de Blanes, a la Casa de la Cultura de Tossa, a la Biblioteca de Malgrat de Mar i finalment a la Biblioteca d’Anglès.

L'Associació CALMA no es responsabilitza de variacions en els premis per part dels col·laboradors i/o possibles malentesos entre participants i col·laboradors.

FORMA D’ENVIAMENT:
-          Les fotografies s’enviaran o s’entregaran en mà a :

    ·         ASSOCIACIÓ CALMA. Casal Cívic de Can Borell. Passatge de Mas Borell 1-3 CP17300 Blanes (Girona)


DURANT EL MES D'AGOST EL CASAL ESTÀ TANCAT AIXÍ QUE NO SERÀ POSSIBLE L'ENTREGA EN MÀ
-          També es podran entregar en mà a:
 ·         Maite Bolsos i Complements. C/ Sant Esteve, 60,  de Malgrat de Mar (Barcelona)
ACCEPTACIÓ DE LES BASES I OBSERVACIONS:
-          La participació al concurs porta implícit el coneixement i l’acceptació d’aquestes bases.
-          El jurat es reserva el dret de descartar aquelles fotografies que no reuneixin uns requisits mínims de qualitat, impressió o no s’ajustin a la temàtica del concurs.
-          Un cop finalitzades les exposicions, les fotografies es podran recollir en un termini màxim de tres mesos, fins al febrer de 2013, a l’Associació Calma (Casal Cívic de Can Borell).

Poden contactar amb CALMA via mail calmablaneslactancia@gmail.com , a través del Facebook (Calma Blanes) i al telèfon 645827413 (Blanes), 610340318 (Anglès), 616055475//670770207 (Tossa)


PREMIS

1ER.PREMI 
  • Reportatge fotogràfic (sessió d'1 hora + Cd de 8 fotos treballades) a càrrec d'ANAM CARA i CAROL PHOTOS (Pineda de Mar)
  • Motxilla Manduca i discs d'alletament de BEBÉ A GO-GO (online)
  • Tractament a l'estètica ESENCIAL MEDITERRÁNEO (Blanes)
2N. PREMI
3R. PREMI
  • Tractament ESENCIAL MEDITERRÁNEO (Blanes)
  • Llibre de LLIBRERIA MONTALT (Malgrat de Mar)
ALTRES PREMIS