diumenge, 24 de juny del 2012

TALLER DE PORTANADONS amb CALMA BLANES


Des de CALMA Blanes (grup de suport a l'alletament matern) tenim ganes de donar a conèixer i fomentar totes aquelles pràctiques i coneixements que tinguin a veure amb la lactància materna i puguin afavorir-la, afavorint així, el vincle mare-nadó.





És per això que oferim un taller de portanadons, destinat a mares embarassades (i les seves parelles) que vulguin conèixer el món del porteig, a mares amb nadons ben petits que vulguin endinsar-se en aquest món, i a mares amb experiència com a portejadores, que vulguin aprendre noves maneres de portejar els seus fills i altres portanadons.

El taller serà facilitat Marina Romanos, mare de dues precioses filles (Claudia, nascuda el 2007 i estela, nascuda el 2011), totes dues portejades.

Marina Romanos és, a més, assessora de lactància des de 2008 i fundadora del grup de suport a la lactància Magalean, de Donosti.
Des del mateix any és també instructora de portanadons, formada a l'escola "Llévame Cerca", de Vitoria.
Des d'aleshores realitza nombrosos tallers de portanadons a Guipuzcoa, Navarra i Logroño.
També el 2008 es converteix en punt de venta de portanadons i bolquers de roba de diverses botigues on-line de Donosti, fins que obre la seva pròpia botiga virtual d'aquests productes:
www.bebeagogo.com.
El 2009 es forma com a doula amb "Proyecto Materna", a Madrid.
Des d'aleshores compagina les tasques de doula amb la gestió de la botiga i l'assessorament a famílies amb temes relacionats amb la criança, la lactància i el porteig.
El 2010 es forma com a Educadora de Massatge Infantil amb AEMI.
I des de 2007 fins a 2010 assisteix a nombroses conferències i congressos relacionats amb el part respectat, la lactància materna i la criança respectuosa.

Dia i Hora del taller: dilluns 9 de juliol, de 10,30 a 12,30h, al Casal Cívic de Can Borell, Blanes.
C/ Passatge Mas Borell, nº 1-3.

Preu: CALMA, com tots els grups de lactància, ofereix els seus serveis (visites a domicili, consultes per via telefònica i mail, i reunions setmanals) de manera absolutament gratuïta i altruista. Per tant, el preu el posarà cada una de les persones que participi en el taller. La teva aportació econòmica ens ajudarà a seguir endavant amb la nostra tasca, de la que tantes famílies se'n beneficien.

Les places són limitades, cal confirmar assistència als telèfons:

696966363
657933268

O al mail:

calmablaneslactancia@gmail.com 

1 comentari:

  1. Bet on 1xbet korean | LegalBet.co.kr
    The Best Soccer Betting Sites In South Korea. Sportsbook Bets: Bet On Soccer In South Korea. Online Bookmakers: Bets Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports 1xbet apk Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Betting: Bet Like Bet365. Online Sports Bet

    ResponElimina