divendres, 4 de gener del 2008

bienvenida

Calma cumplió dos años. No sabemos la fecha exacta de su nacimiento, porque empezamos poco después de completar el papeleo, y semanas antes de tener un lugar para nuestras reuniones. Pero podemos decir con certeza que comenzamos un viernes, a las 3 de la tarde, y desde entonces la cita ha sido ininterrumpida. Nuestros bebés de entonces ya son niños, y se ha sumado otra generación que en el 2005 sólo estaba en los sueños de sus madres. En este espacio intentaremos contar las historias de algunas de las lactancias y protagonistas que pasaron por este grupo.

2 comentaris:

  1. Ei, felicitats a totes per la feina que heu fet i esteu fent des de fa anys!

    La vostra història coincideix amb l'edat del meu fill petit, en Damià. Calma ha ajudat molt a molts fills, mares i pares.

    Si hagués trobat el vostre suport fa 6 anys amb el meu fill gran, l'Eudald, segurament ni jo, ni ell, ni el seu pare ens haguéssim trobat tan sols en voler exclussivament la lactància materna després d'una cessàrea força dura.

    Moltes gràcies Andrea, Teresa, Maite, Sandra i endavant! fins que la lactància estigui tan integrada en la vida de tots que ja no us necessiti.

    Petons de la Isabel i el seu bebé a punt de néixer.

    ResponElimina
  2. son alucinantes!!!! y esperamos con gaius continuar a su lado para seguir aprendiendo y creciendo... muchas gracias!!!! y un abrazo especial a la prole de cada una....y a mi nena que espera su "tete"...

    ResponElimina